Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 31g8.7kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Sianliha keskiarvo 23g51kcal4.3g0g3.8g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Voi 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 12g45kcal0.2g0.3g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g234kcal10.2g4.4g19.4g2g
Valittu annoskoko78g117kcal5.1g2.2g9.7g1g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal2.6g1.1g4.9g0.5g
Arvot/100g100g149kcal6.5g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824