Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)30g10kcal0.7g2g0g0.9g
Minimaissi, Eldorado9g2.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)18g4.5kcal0.2g1g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä10g11kcal0.8g1.8g0.1g0.8g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g5.5g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.7g6.2kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl1.1g5.1kcal0.5g0.2g0.2g0.1g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g1.8g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g117kcal8g11.6g4g4.6g
Valittu annoskoko78g59kcal4g5.8g2g2.3g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal2g2.9g1g1.2g
Arvot/100g100g75kcal5.1g7.4g2.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242482