Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.8g0.7g0.1g0.9g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g27g30kcal6.2g0g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.8g19kcal1.3g0g1.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl5.4g18kcal0.1g0.1g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g176kcal18.8g1.6g10g1.8g
Valittu annoskoko78g88kcal9.4g0.8g5g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal4.7g0.4g2.5g0.5g
Arvot/100g100g112kcal12g1g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672