Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali49g10kcal0.6g1.7g0.1g1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 20g45kcal3.7g0g3.3g0g
Voi 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi8.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g118kcal8.8g3.6g7.6g2g
Valittu annoskoko78g59kcal4.4g1.8g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal2.2g0.9g1.9g0.5g
Arvot/100g100g76kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858