Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 1.3g4.8kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Hiiva, 50g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Ruispuurohiutale1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai4.3g15kcal0.5g3.1g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 16g36kcal3g0g2.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto5.3g18kcal1.4g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g169kcal10.6g11g8.8g1.4g
Valittu annoskoko78g85kcal5.3g5.5g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal2.7g2.8g2.2g0.4g
Arvot/100g100g109kcal6.8g7g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670