Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal3.9g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 18g6.5kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Pekoni, paistettu 6.4g33kcal1g0g3.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g19g21kcal0.4g0.6g1.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g10g25kcal2.6g0g1.7g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g274kcal17.6g2.4g21.4g1.2g
Valittu annoskoko78g137kcal8.8g1.2g10.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g69kcal4.4g0.6g5.4g0.3g
Arvot/100g100g175kcal11.3g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390