Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Sokeri 11g45kcal0g11g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g26g65kcal0g16.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g387kcal9.8g72g6.2g0.8g
Valittu annoskoko78g194kcal4.9g36g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g97kcal2.5g18g1.6g0.2g
Arvot/100g100g248kcal6.3g46.2g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513