Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g15g5.4kcal0.2g1g0.1g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g11g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.7g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g38kcal1g5.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko78g19kcal0.5g2.7g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g10kcal0.3g1.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921