Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 48g40kcal0.6g2g3g1g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g6kcal0.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g202kcal9g4.8g15.6g2.2g
Valittu annoskoko78g101kcal4.5g2.4g7.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal2.3g1.2g3.9g0.6g
Arvot/100g100g129kcal5.8g3.1g10g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064