Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g32g38kcal5.1g0.4g1.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g13g15kcal0.4g0.7g1.3g0g
Voi 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g124kcal11.2g3.8g7.2g0.2g
Valittu annoskoko78g62kcal5.6g1.9g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.8g1g1.8g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.2g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310