Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g41g16kcal1.4g1.3g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 8.5g12kcal1.1g0g0.9g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g5.2g35kcal0.1g0.1g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g296kcal8g40.6g11.2g1g
Valittu annoskoko78g148kcal4g20.3g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g74kcal2g10.2g2.8g0.3g
Arvot/100g100g190kcal5.1g26g7.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655