Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g42g47kcal3.4g8.5g0g2.1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 30g12kcal0.3g2.1g0.1g0.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 2.2g7.8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g193kcal7.6g25g6.8g6g
Valittu annoskoko78g96kcal3.8g12.5g3.4g3g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal1.9g6.3g1.7g1.5g
Arvot/100g100g124kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390