Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g8.8g31kcal1.1g6.2g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g6.5g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)3.5g4.3kcal0.3g0.6g0.1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g105kcal3g14g4g6g
Valittu annoskoko78g53kcal1.5g7g2g3g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal0.8g3.5g1g1.5g
Arvot/100g100g68kcal1.9g9g2.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251610