Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki45g40kcal6.7g1.1g0.9g0g
Kauralese 4g15kcal0.7g1.8g0.3g0.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.2g14kcal0.5g0.1g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal3g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g205kcal21.8g6.2g9.6g1.4g
Valittu annoskoko78g102kcal10.9g3.1g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g51kcal5.5g1.6g2.4g0.4g
Arvot/100g100g131kcal14g4g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396