Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 5.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g32kcal3.7g0g1.9g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4kcal0g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g21g10kcal0.3g1.5g0.3g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g11g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g113kcal8.8g5.8g5.6g0.8g
Valittu annoskoko78g57kcal4.4g2.9g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal2.2g1.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484