Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 17g52kcal1.4g9.5g0.5g1.6g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g7.7g12kcal1.8g0g0.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7.7g17kcal1.2g0g1.4g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g11g35kcal2.5g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g345kcal22.2g19g18.8g3.2g
Valittu annoskoko78g172kcal11.1g9.5g9.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g86kcal5.6g4.8g4.7g0.8g
Arvot/100g100g220kcal14.2g12.1g12g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253568