Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 18g74kcal0g18.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0.1g
Maitosuklaa 14g76kcal1.4g7.1g4.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 14g101kcal0.1g0.1g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g633kcal9.8g67.2g36g1g
Valittu annoskoko78g317kcal4.9g33.6g18g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g158kcal2.5g16.8g9g0.3g
Arvot/100g100g406kcal6.3g43g23g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772