Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 10g13kcal1.8g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punajuuri 13g5.1kcal0.1g0.9g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g54kcal4.4g4g1.8g1.8g
Valittu annoskoko78g27kcal2.2g2g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g14kcal1.1g1g0.5g0.5g
Arvot/100g100g35kcal2.8g2.6g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578