Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 14g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g20g34kcal3.8g0g2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g17g20kcal0.6g0.6g1.7g0g
Kantarelli 6.7g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g129kcal9.6g4g7.6g1.2g
Valittu annoskoko78g64kcal4.8g2g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2.4g1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993