Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g40g68kcal7.6g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g13g18kcal0.4g0.3g1.6g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g3.6g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g218kcal19.4g3g13.8g0.6g
Valittu annoskoko78g109kcal9.7g1.5g6.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal4.9g0.8g3.5g0.2g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.9g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339