Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g26g17kcal3.1g1.1g0.1g0g
Soijajauho rasvainen 4.6g21kcal1.6g1.1g1.1g0.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.6g8.5kcal0.8g0.2g0.5g0.8g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)2.6g6.7kcal0.4g0.9g0.2g0.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.6g18kcal0.7g0.2g1.5g0.3g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Oltermanni, perinteinen13g47kcal3.3g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g351kcal25.4g8.2g24g4.8g
Valittu annoskoko78g176kcal12.7g4.1g12g2.4g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal6.4g2.1g6g1.2g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603