Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g52g181kcal6.2g33.6g1.1g4.7g
Oliiviöljy 8.6g76kcal0g0g8.6g0g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 14g3.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g528kcal13g68.8g19.4g9.6g
Valittu annoskoko78g264kcal6.5g34.4g9.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna39g132kcal3.3g17.2g4.9g2.4g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.4g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761