Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 31g14kcal0.2g2.6g0.1g1.2g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g9g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 25g68kcal0.5g0.7g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g208kcal5g7.4g16.6g2.4g
Valittu annoskoko78g104kcal2.5g3.7g8.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g52kcal1.3g1.9g4.2g0.6g
Arvot/100g100g133kcal3.2g4.7g10.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957