Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g84kcal0.1g0g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Hermesetas -neste1.2g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 17g68kcal7.9g4.9g1.2g2.5g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g5.8g34kcal1.3g1.2g2.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,329g19kcal3.2g1.2g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g445kcal28.2g14.6g29.8g6g
Valittu annoskoko78g223kcal14.1g7.3g14.9g3g
Annoskoko puolitettuna39g111kcal7.1g3.7g7.5g1.5g
Arvot/100g100g285kcal18g9.3g19.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667