Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton16g35kcal1.8g0.4g3g0g
Porkkanaraaste 200g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Rypsiöljy rainbow0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g51g57kcal1.1g12.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g199kcal6g27.2g7.6g1.6g
Valittu annoskoko78g100kcal3g13.6g3.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal1.5g6.8g1.9g0.4g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711