Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss32g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.9g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g10g16kcal1.6g0.1g0.9g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.8g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g77kcal4.4g8.6g2.4g2.2g
Valittu annoskoko78g39kcal2.2g4.3g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal1.1g2.2g0.6g0.6g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.5g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822