Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25g149kcal6g1.6g13.4g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Liivatelehti, gelatiini19g65kcal16g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g13g42kcal0.4g0.4g4.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g13g32kcal0.7g0.4g3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g674kcal46.4g6g51.8g0g
Valittu annoskoko78g337kcal23.2g3g25.9g0g
Annoskoko puolitettuna39g169kcal11.6g1.5g13g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g3.8g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678