Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g30g7.2kcal0.4g1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g71kcal6.8g2.6g3.6g1.2g
Valittu annoskoko78g35kcal3.4g1.3g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g18kcal1.7g0.7g0.9g0.3g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.7g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260732