Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%47g65kcal8.9g0g3.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa11g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g174kcal21.2g1.4g9.4g0.6g
Valittu annoskoko78g87kcal10.6g0.7g4.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal5.3g0.4g2.4g0.2g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684