Juustoinen jauheliha-kasviskeitto

Paista kuumassa pannussa jauheliha, lisää joukkoon kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli, jatka paistamista hetki, jotta kasvikset hieman pehmenevät.

Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Jätä sivuun odottamaan.

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kattilaan porisemaan perunat ja varsisellerit, sekä liemikuutiot.

Kun perunat ovat lähes kypsiä, lisää babyporkkanat ja maissit, sekä tomaattipyre, sulatejuusto ja jauheliha kasviksineen pannusta.

Keittele miedolla lämmöllä vielä 5 - 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Ripottele joukkoon reilusti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 1022 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.6g13kcal1.5g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Lehtiselleri 3.4g0.4kcal0g0g0g0g
Pikkuporkkanat, pakaste (Rainbow), annos 200g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Pakastemaissi, Kesäpöytä2.8g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5% (Kraft)3.8g4.2kcal0.5g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g63kcal4.8g5.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko78g32kcal2.4g2.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal1.2g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g41kcal3.1g3.7g1.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263515