Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g42g172kcal2g2g17.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 35g115kcal0.7g1g12.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g586kcal5.6g7.6g59.6g0.4g
Valittu annoskoko78g293kcal2.8g3.8g29.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g147kcal1.4g1.9g14.9g0.1g
Arvot/100g100g375kcal3.6g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328