Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g34kcal3.9g0g2g0g
Kaali, valkokaali41g8.6kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.6g2.1kcal0g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 2g6.6kcal0.2g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g141kcal9.4g6.8g8.2g2.8g
Valittu annoskoko78g71kcal4.7g3.4g4.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal2.4g1.7g2.1g0.7g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423