Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi15g104kcal0.1g0.1g11.6g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g29g168kcal6.3g2.7g14.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g743kcal16.8g43.2g55.6g6g
Valittu annoskoko78g371kcal8.4g21.6g27.8g3g
Annoskoko puolitettuna39g186kcal4.2g10.8g13.9g1.5g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.7g35.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606