Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7.4g26kcal1g0g2.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g63kcal0.4g0.6g6.7g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta2.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g256kcal6.8g2.6g24g0.8g
Valittu annoskoko78g128kcal3.4g1.3g12g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal1.7g0.7g6g0.2g
Arvot/100g100g164kcal4.4g1.7g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651