Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 52g167kcal13.9g0g12.5g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g3.7g12kcal1.1g2g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g11g19kcal0.2g0.2g1.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Korppujauho 3.7g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g444kcal33g10g30.4g0.6g
Valittu annoskoko78g222kcal16.5g5g15.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g111kcal8.3g2.5g7.6g0.2g
Arvot/100g100g284kcal21.1g6.4g19.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658