Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g112kcal0.2g0.1g12.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Banaani, kuorittu 21g18kcal0.2g3.8g0.1g0.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g493kcal7.8g50.8g28.6g2.6g
Valittu annoskoko78g246kcal3.9g25.4g14.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g123kcal2g12.7g7.2g0.7g
Arvot/100g100g315kcal5g32.5g18.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700