Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g56g62kcal12.9g0g1.2g0g
Voi 10g74kcal0.1g0g8.3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g4.6g18kcal1.5g0g1.3g0g
Korppujauho 5.1g19kcal0.5g3.8g0.1g0.3g
Persilja 2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g346kcal30g7.6g21.8g1g
Valittu annoskoko78g173kcal15g3.8g10.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g87kcal7.5g1.9g5.5g0.3g
Arvot/100g100g222kcal19.2g4.9g14g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480