Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.7kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.1g20kcal1.3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g75kcal3.4g6.6g3.2g1.4g
Valittu annoskoko78g37kcal1.7g3.3g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal0.9g1.7g0.8g0.4g
Arvot/100g100g48kcal2.2g4.2g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529