Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%31g52kcal6.1g0g3.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g159kcal14g9.8g6.8g1.2g
Valittu annoskoko78g80kcal7g4.9g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal3.5g2.5g1.7g0.3g
Arvot/100g100g102kcal9g6.3g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266262