Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.1g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g4.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g13g15kcal2.6g0g0.5g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss4.2g2.2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g77kcal6.6g9g1g1.8g
Valittu annoskoko78g39kcal3.3g4.5g0.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal1.7g2.3g0.3g0.5g
Arvot/100g100g49kcal4.2g5.7g0.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491