Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 16g12kcal2.8g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g84kcal7.8g9g1.6g0.4g
Valittu annoskoko78g42kcal3.9g4.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal2g2.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g54kcal5g5.8g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519