Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Flora punainen, annos 10g1.5g8.3kcal0g0g0.9g0g
Soijarouhe, tumma, 30g15g50kcal7.7g4.6g0.1g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.7g25kcal0.2g0.2g2.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g31g6.1kcal0.4g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g191kcal17.2g13.6g7.6g2.4g
Valittu annoskoko78g95kcal8.6g6.8g3.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g48kcal4.3g3.4g1.9g0.6g
Arvot/100g100g122kcal11g8.7g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266721