Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.7g3.8kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 30g25kcal0.5g5.1g0g0.9g
Lanttu 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Purjosipuli 6.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.7g7.4kcal0.5g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g97kcal3g14.2g2.2g3.2g
Valittu annoskoko78g49kcal1.5g7.1g1.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal0.8g3.6g0.6g0.8g
Arvot/100g100g62kcal1.9g9.1g1.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951