Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g18g13kcal2.8g0.2g0.1g0.1g
Tomaattimurska 18g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 35g38kcal1.4g6.9g0.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g144kcal9g17.6g3.4g2.4g
Valittu annoskoko78g72kcal4.5g8.8g1.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal2.3g4.4g0.9g0.6g
Arvot/100g100g92kcal5.7g11.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240