Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g25g61kcal2.2g11.9g0.5g3g
Ketsuppi 6.7g6.1kcal0.1g1.3g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)19g33kcal4.3g0g1.5g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g8.4g33kcal2g0.1g2.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.7g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g292kcal22.2g27.2g9.8g6.4g
Valittu annoskoko78g146kcal11.1g13.6g4.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal5.6g6.8g2.5g1.6g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.4g6.3g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424