Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Pennepasta, Gallo20g68kcal2.5g13.7g0.3g1.2g
Herkkusieni 17g2.7kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 19g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton6.1g4.3kcal0.6g0.2g0.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g14g1.9kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g190kcal7.8g28.4g5g3g
Valittu annoskoko78g95kcal3.9g14.2g2.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal2g7.1g1.3g0.8g
Arvot/100g100g121kcal5g18.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605