Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g1.7g6.1kcal0.2g1g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g5.1g6.3kcal0.4g0.8g0.2g3.6g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.1g14kcal0.6g0.1g1.2g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.5g8kcal0.7g0.2g0.5g0.8g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g3.1g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g7.6g4.5kcal0.8g0.3g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g8.9g6.2kcal1g0.2g0.1g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g9g53kcal2g1.8g4.6g1g
Kaurajauho 3g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g303kcal16.6g13.8g20.2g12.6g
Valittu annoskoko78g152kcal8.3g6.9g10.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal4.2g3.5g5.1g3.2g
Arvot/100g100g194kcal10.6g8.8g12.9g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098