Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK11g18kcal2.3g0g10g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g16g57kcal2g11.8g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g10g44kcal1.4g0g4.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.6kcal0.8g1.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g302kcal13.8g30.4g31.6g0.8g
Valittu annoskoko78g151kcal6.9g15.2g15.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal3.5g7.6g7.9g0.2g
Arvot/100g100g193kcal8.8g19.5g20.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146