Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.8g11kcal0g2.6g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g14g14kcal1.9g0.2g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)28g24kcal0.3g1g1.9g0g
Sieni tatti, hapero 28g7.7kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g120kcal5.6g9.6g5.8g1.2g
Valittu annoskoko78g60kcal2.8g4.8g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal1.4g2.4g1.5g0.3g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234