Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Kuohukerma15g50kcal0.3g0.4g5.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.2g8.6kcal0g0g0.9g0g
Paprika punainen 7.4g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 22g42kcal6g0g2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g278kcal18.8g2.2g21.2g0.4g
Valittu annoskoko78g139kcal9.4g1.1g10.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal4.7g0.6g5.3g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12g1.4g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005